Yhdessä muutamme maailmaa…

Saattaa tuntua suurelta ajatella, että ”minä muutan maailmaa”, eikö vain? Toisaalta on helppoa uppoutua synkkiin ja pessimistisiin ajatuksiin, mitä minä nyt asialle voisin, pieni ihminen, onko minulla ollenkaan vaikutusta maailmassa, joka on välillä ylösalaisin? Sinä kuitenkin vaikutat, jo säilyttämällä positiivisen asenteen ja kehittymällä aina vain paremmaksi versioksi itsestäsi.

Miten se tapahtuu käytännössä? Tässä muutama pikavinkki

RENTOUTTAVAAN JOULUUN JA ONNELLISEEN UUTEEN VUOTEEN 2024!
 
 1. Tartu asioihin, joihin voit vaikuttaa ja päästä irti asioista, joille et voi mitään tai joita et voi muuttaa.
 2. Hyväksy ja näe erilaisuudet vahvuutena, ole utelias, opi muiden kanssa ja opi uutta muista ihmisistä.
 3. Anna ja ota vastaan positiivista palautetta, ilolla ja kunnioituksella.
 4. Tuhlaa maksuttomiin, ja sitäkin arvokkaampiin, lahjoihin. Me kaikki haluamme tulla nähdyiksi, kuulluiksi ja haluamme tuntea itsemme arvokkaiksi … eli ole läsnä hetkessä – pysähdy, kuuntele, katso silmiin ja hymyile.
 5. Pysähdy 3–5 minuutiksi joka päivä ja pohdi mistä sinä voit olla KIITOLLINEN, pienistä ja isoista asioista. Moni ympärillämme oleva asia on meille itsestään selvyys.
 6. Levitä ympärillesi sydämellisiä, syvällisiä ja spontaaneja nauruja. Se on liikuntaa ja hyvinvointia sekä keholle että mielelle.
 7. ”Ole muutos, jonka haluat nähdä.” On mahdotonta muuttaa toista ihmista, mutta voin muuttaa itseäni ja ajatusmallejani.

Yhteiset johtotähtemme vuonna 2024 olkoot RAKKAUS, KUNNIOITUS ja HYVÄKSYNTÄ niin töissä kuin yksityiselämässäkin – siten MUUTAMME MAAILMAA YHDESSÄ!

 

PS! Me Positive Solutionsilla olemme täällä Sinua varten, ota yhteyttä missä tahansa asiassa, pallotellaan ajatuksia… coachingista, mentorcoachingista, konfliktienhallinnasta, johtamisesta, muutoksesta, kehityksestä, koulutuksesta…

 

PPS! Uusi vuosi uusilla mahdollisuuksilla on pian täällä… Onko sinulla kollega, ystävä tai sukulainen, joka on kiinnostunut

 • johtamistaitojensa kehittämisestä tai ammattimaiseksi coachiksi kouluttautumisesta – BUSINESS & LIFE COACH CERTIFICATION PROGRAM alkaa taas sekä ruotsiksi että suomeksi tammikuussa!
 • moderneista käytännön työkaluista, joita voi käyttää tiimien ja ryhmien kanssa, yksilöcoachingista ja paricoachingissa – SDI-ohjaajan/fasilitaattorin koulutus alkaa tammikuuta 2024 (4 x ½ päivää)
 • coachingista ja siitä, mitä coachaava ote tarkoittaa, samalla konkreettisista työkaluja, joita voi käyttää heti arjessa – Coachingin peruskurssi (2 päivää)
 • kehittymisesta ja kasvamisesta coachina huippusuositussa MCP:ssä – Mentor Coaching Program sertifioiduille coacheille, jotka haluavat kehittyä coacheina ja/tai tähtäävät sertifiointinsa uusimiseen tai sertifiointitasonsa nostamiseen seuraavalle tasolle, uusi MCP alkaa jälleen vuoden alussa.

Ehkä olet itsekin kiinnostunut osallistumaan koulutukseen tai täydentämään osaamistasi, kertaamaan tai päivittämään tietosi?

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Aikaisemmat uutiset

Onneksi olkoon SDI Facilitators

Onneksi olkoon SDI Facilitators Onnittelut mahtavalle ryhmälle sertifioituja SDI 2.0 Facilitators! He osaavat ennaltaehkäistä konflikteja, rakentaa tehokkaita tiimejä ja auttaa luomaan mielekkään työpaikan, josta jokainen löytää motivaationsa ja vahvuutensa. Onnittelut!   Sen sijaan, että keskittyisimme siihen, mitä teemme, SDI 2.0

Lue lisää »

UPM Biomedicals

Ystävänpäivä UPM Biomedicalsin kanssa ”Värikäs”, positiivinen ja silmiä avaava Core Strengths SDI työpaja UPM Biomedicals tiimin kanssa.   Palaute osallistujalta: ”Konkretiasta, kun menimme seisomaan eri värisille alueille ja ääneen kerrottiin mitä ominaisuuksia kyseisellä ryhmällä yleensä on” ”The organizer knew the

Lue lisää »

EDUCA 2024

Stars konsepti EDUCA messuilla 26.-27.1.2024 Coaching, coachaava ote ja johtaminen koulussa ja päiväkodissa?! Opettaja – oppilaat/opiskelijat – vanhemmat – rehtorit – kuraattorit – opinto-ohjaajat – koulucoachit Educa on Pohjoismaiden suurin opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Stars by Positive Solutions Löydät meidät osastolta 6f18,

Lue lisää »