Tillsammans förändrar vi världen…

Visst känns det stort att tänka ”Jag förändrar världen …” eller hur? Och det är lätt hänt att vi faller i mörka och pessimistiska tankar, vad kan nu jag, en liten människa, göra för skillnad i en värld som ställvis är upp och ner vänd. Men ser du, det kan du redan genom att själv hålla positivt fokus och utvecklas till en ännu bättre version av dig själv.

Hur går det till i praktiken, här kommer några snabba tips inför

EN AVKOPPLANDE JUL och ETT FRAMGÅNGSRIKT & LYCKLIGT NYTT ÅR 2024!

 

  1. Ta tag i de saker som du har möjlighet att påverka och släpp de grejer du inte har makt att förändra.
  2. Acceptera och se olikheter som en styrka, var nyfiken, lär med och av varandra.
  3. Ge och ta emot positiv feedback med glädje och respekt.
  4. Slösa med ovärderliga och därtill kostnadsfria gåvor. Vi vill alla bli sedda, hörda och känna oss värdefulla dvs var närvarande i stunden, lyssna, titta i ögonen och le.
  5. Stanna upp 3 – 5 minuter varje dag och tänk på det som du har att vara TACKSAM för, i stort och smått. Mycket av det fina som finns runtom oss tar vi förgivet
  6. Smitta din omgivning med hjärtliga, innerliga och spontana skratt. Det är motion och välmående för kropp och själ.
  7. ”Var den förändring du vill se.” Det är omöjligt att förändra en annan människa, men jag kan ändra mig själv och mitt tankemönster.

Låt våra gemensamma ledord år 2024 vara KÄRLEK, RESPEKT och ACCEPTANS så väl på arbetet som i det privata – så FÖRÄNDRAR VI VÄRLDEN TILLSAMMANS!

Christine & Tom

 

PS! Vi på Positive Solutions finns där för Dig, ta gärna kontakt i ärende som ärende, bollar tankar & idéer, coachar, mentorcoachar, hanterar konflikter, utvecklar och fortbildar chefer, ledare, utbildar människor som vill en förändring, är nyfikna, vill utveckla och utvecklas.

PS! Ett nytt år med nya möjligheter är på antågande … Har du en kollega, vän, släkting som är intresserad av att
utveckla sitt ledarskap eller utbilda sig till professionell coachBUSINESS & LIFE COACH CERTIFICATION PROGRAM kör i gång på svenska i januari

  • få ett modernt och praktiskt verktyg att använda med team och grupper samt i individuell och parcoaching – SDI handledar/facilitatorutbildningen startar 24 januari 2024 (4 x ½dagar)
  • få en inblick i vad coaching och ett coachande förhållningssätt är samt få några konkreta verktyg att använda i vardagen – Grundkurs i coaching (2 dagar)
  • Det omtyckta MCP – Mentor Coaching Programmet för certifierade coacher som vill utvecklas i sin coachroll och/eller står i beråd att förnya eller höja sin certifieringsnivå startar även på det nya året.

Eller kanske du själv är intresserad att gå en utbildning, fortbildning eller repetition?

VARMT VÄLKOMMEN!

Tidigare nyheter