Core Strengths SDI julklappstips

Gör det till en oförglömlig december

Julklappsuppköp är sällan lätt och enkelt, speciellt inte om du vill ge något meningsfullt. Dina vänner på Core Strengths vill i år hjälpa dig med att göra dina julklappsuppköp lite smidigare med några presentidéer utifrån motiv. Förresten, du behöver inte tömma banken för att hitta något betydelsefullt, det är tanken som räknas, och vi vill hjälpa dig med tanken. Du behöver endast känna till mottagarens MVS (Motiverande Värde System).

Ett sällskapsspel, en olivoljekanna eller -sprayflaska, en polaroid kamera

Blå

Ge något personligt, uppskattande, varmt och som speglar hur mycket du värdesätter din relation med

dem. Överväg ett inramat foto av er två tillsammans; deras favoritmat eller dryck; en upplevelse

ni kan dela; en skjorta eller tröja i personens favoritfärg; eller en donation till deras favorit välgörenhetsorganisation som kommer att användas för att hjälpa andra.

Röd

Ge något som kan ses som en statussymbol, något som kommer att hjälpa dem att lyckas eller förbättra sin produktivitet i framtiden eller en upplevelse som får dem till handling.

Överväg en bok om sin personliga hjälte eller en framgångsrik person de vill efterlikna; något som är unikt det få människor har – kanske från en avlägsen plats de hoppas kunna besöka; teknik som kommer att göra dem mer effektiva; eller biljetter till ett spel, en konsert eller en alldeles ny upplevelse

En portfölj, en vindekanterare, en exotisk krukväxt till skrivbordet

En smartklocka, en fransk pressobryggare, ett rakningskit

Grön

Ge något som återspeglar deras önskan att fördjupa sin kunskap inom ett specifikt intresse och som kräver lite extra hjärnkraft. Saker som de kan njuta av på egen hand. Tänk på böcker, pussel eller hantverk, såväl som föremål som är komplexa och som kräver en viss nivå av kunskap för att fullt ut kunna njuta av presenten.

Rödblå

Ge något positivt och roligt som involverar andra. De kommer att njuta av gåvor som återspeglar deras aktiva, energirika livsstil. Överväg något relaterat till fitness, deras mål och stora drömmar eller en upplevelse med vänner (t.ex. en karaokefest, en kväll på en komediklubb etc). Undvik gåvor som kräver ett detaljerat fokus (pusslet med 5 000 bitar) eller tysta, ensamma aktiviteter.

En sömnmask, en picknickfilt, en yogamatta

En Smart Garden odlingskit, en smart water bottle, en Slim Wallet

Rödgrön

Ge något som är en utmaning för dem och som ger dem möjlighet att utveckla en vinnande strategi. De kanske njuter av spel som kräver en viss skicklighet t ex schack eller vissa videospel, böcker om stora tänkare eller djupgående idéer, eller ny teknik de vill lära sig behärska. Om du hellre vill ge en upplevelse, välj då något som inte vem som helst kommer att vilja göra. De vill känna sig speciella och unika, inte en mängden.

Blågrön

Ge något lugnt, diskret och inte för flashigt eftersom de inte vill dra uppmärksamhet till sig själva.

Överväg en gåva som skulle stödja en speciell hobby, ett intresse som de gör ensamma eller med några nära vänner, eller med människor som delar deras speciella intresse. Undvik gåvor eller upplevelser som skulle få dem att sticka ut eller kräver att de måste lämna sin trygghetszon.

En klocka, en instant pot, en personlig plånbok i läder

En presentkorg, en portabel grill, serveringsskålar

NAV

Ge något som kan avnjutas tillsammans med flera personer samtidigt. Tänk på spel som människor kan spela tillsammans; allt som kan användas på en fest (matlagningsutrustning, vinglas eller en flaska vin); en utekväll med vänner i en miljö där det är lätt att interagera och njuta av varandras sällskap.