Core Strengths SDI joululahjaopas

Tee tästä joulusta ikimuistoinen 
Joululahjojen hankkiminen on harvoin helppoa. Erityisesti, kun haluat, että lahjat ovat merkityksellisiä. Siksi tukijoukkosi Core Strengthsillä tekevät kaikkensa, jotta joululahjaostoksesi sujuisivat tänä vuonna huomattavan helposti – tässä siis joululahjavinkit jokaiselle motivaatiolle!

Muuten, merkityksellisen lahjan ei tarvitse olla kallis; ajatus on tärkein ja alla olevat vinkit auttavat sinua löytämään merkitykselliset lahjat. Sinun on vain noudatettava lahjan saajan MVS:ää, eli motivoivia arvoja (Motivational Value System).

Seurapelit, tuoksuöljyn diffuuseri, kuvat tulostava kamera

Sininen

Anna henkilökohtainen, arvostusta osoittava ja lämminhenkinen lahja, joka näyttää, kuinka paljon arvostat ihmissuhdettanne. Anna esimerkiksi kehystetty kuva teistä kahdesta, anna lahjana heidän lempijuomaansa tai heidän lempiruokaansa, voit myös antaa yhteisen kokemuksen tai elämyksen, tai voit antaa heidän lempiväriään olevan puseron. Voit myös tehdä lahjoituksen hänelle tärkeään hyväntekeväisyyteen, jonka kautta autetaan muita.

Punainen

Anna lahjaksi statussymboli, joka inspiroi häntä menestymään tai parantamaan tehokkuuttaan. Voit myös antaa hänelle kokemuksen tai elämyksen, joka inspiroi häntä toimintaan. Lahja voi olla hänen sankarinsa tai idolinsa elämänkerta, tai uniikki esine, joka vain harvalla on – esimerkiksi esine jostain kaukaisesta paikasta, johon lahjan saaja tahtoisi matkustaa. Lahjaksi sopii myös tekniikka, joka tekee lahjan saajasta tehokkaamman. Hyviä ideoita ovat myös liput urheilukisoihin, otteluihin ja konserttiin tai jokin täysin uusi elämys.

Salkku, viinin dekantteri, viherkasvi

Pressopannu, älykello, parranajosetti

Vihreä

Anna lahja, joka edustaa hänen tahtoaan syventyä kunnolla johonkin kiinnostuksen kohteeseen ja käyttää todellista aivovoimaa. Erityisesti itsenäisesti tehtävät asiat ovat hyviä ideoita. Voit antaa kirjan, palapelin, käsityösetin tai tavaran, jonka hyödyntäminen vaatii uuden oppimista.

Punasininen

Anna jotain piristävää ja hauskaa, joka yhdistää ihmisiä. Lahjat, jotka edustavat hänen aktiivista ja energistä elämäntyyliään ovat loistavia valintoja. Liikuntaan, hänen tavoitteisiinsa tai hänen suuriin unelmiinsa liittyvät lahjat tekevät myös vaikutuksen. Uudet kokemukset ystävien kanssa, kuten karaoke- tai stand-up-ilta, ilahduttavat. Vältä hiljaisia lahjoja, jotka vaativat keskittymistä yksityiskohtiin ja edellyttävät yksin oloa (emme siis suosittele 5000 palan palapeliä).

Silmälaput, piknik-huopa, joogamatto

Tekninen pöytäpuutarha, älyvesipullo, korttilompakko

Punavihreä

Anna lahja, joka antaa hänelle haastetta ja antaa tilaisuuden luoda menestysstrategioita. Hyviä ideoita ovat shakki- tai videopelit, suurista ajattelijoista tai syvällisistä aiheista kertovat kirjat tai tekniikka, johon hän voi perehtyä, oppia uutta ja onnistua. Jos haluat antaa lahjaksi elämyksen, anna jotain eksklusiivista, jota vain harva pääsee kokeilemaan. Hän haluaa tuntea itsensä erityiseksi ja ainutlaatuiseksi, ei vain yhdeksi muiden joukossa.

Sinivihreä

Anna jotain hillittyä ja klassista, sillä hän ei halua, että häneen kohdistuu huomiota. Hyvä lahja tukee hänen omaa erityistä harrastustaan tai kiinnostuksen kohdettaan, jossa hän voi toimia itsenäisesti, läheisten ystävien tai samoista asioista kiinnostuneiden henkilöiden kanssa. Vältä lahjoja ja kokemuksia, jotka asettavat hänet jalustalle, jotka työntävät häntä mukavuusalueensa ulkopuolelle tai jotka edellyttävät heittäytymistä.

Kello, haudutuspata, kustomoitu nahkalompakko

Lahjakori, kannettava grilli, tarjoiluastiat

Kesk

Anna lahja, josta voidaan nauttia muiden kanssa, mahdollisimman monen ihmisen kanssa yhtä aikaa. Seurapelit ja mitkä tahansa tarvikkeet juhliin, kuten keittiövälineet, viinilasit ja yhdessä nautittava viinipullo ovat loistavia ideoita. Yhteinen illanvietto ystävien kanssa rennossa ympäristössä on myös erinomainen vaihtoehto.