Suomen Partiolaiset

Johtajatulet -23

Tunnelma oli katossa, kun 3300 kiinnostunutta ja aktiivista johtajaa kokoontui Evolla.
Johtajatulet HaNC
 

Have a Nice Conflict

 
Meillä oli taas kunnia vetää Have a Nice Conflict -työpaja ja osanottajien palaute lämmitti.

 

Osanottajien mielestä konflikteja on paljon ja ne ovat ikäviä. He halusivat saada työkaluja ymmärtämään ja ehkäisemään konflikteja.

Työpajan jälkeen osanottajat kertoivat ymmärtävänsä nyt paremmin, miten meitä ihmisiä motivoi eri asiat: ihmiset – tulos – rakenne. Katsomme maailmaa erilaisilla silmälaseilla. Väärinkäsityksiä ja konflikteja syntyy usein, kun puheet eivät kohtaa tai tulkitsemme sanomaa väärin. Tavoite ja viesti on positiivinen, mutta käyttämämme kieli voi olla vastaanottajalle väärä. Ja konfliktitilanteessa motivaatiomme muuttuu ja vieläpä muuttuu sen aikana mitä syvemmälle konflikti menee.

SDI värikkäitä syysterveisiä kaikille

 

Have a Nice Conflict -työpaja on osa Core Strengths SDI 2.0 -kartoitustyökalua, eli Strength Deployment Inventory. SDI perustuu Ph.D Elias Porterin (SDI 1971) ja Ph.D Tim Scudderin (2013) Relationship Awareness Theory (RAT) -tutkimuksiin.

Johtajatulet 2023
Kuva Suomen Partiolaiset / Mari Lehtisalo
JT23_Facebook_Bannerit_1200x630_6

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää konflikteista, SDI:sta tai coachingista? Tai kenties sinua kiinnostaa tehokas kommunikaatio, konfliktien käsittely, hyvinvointi ja toimivat tiimit. Tarvitsetko käytännöllisiä ja toimivia työkaluja työssäsi ihmisten kanssa? Haluatko vastata omaan SDI kartoitukseen?

Aikaisemmat uutiset

K.Hartwall BU Lean

Myyntikoulutus  K. Hartwall BU Lean tiimien kanssa Silmiä avaava myyntikoulutus K. Hartwall Business Unit Lean tiimien kanssa. Eron kuulemisen ja kuuntelemisen välillä. Koska kuunteleminen on taito, harjoittelimme miten voimme kuunnella asiakasta paremmin. Core Strengths SDI kartoitus antoi osallistujille paremman ymmärryksen

Lue lisää »

Summit 2024

INTERNATIONAL COACHING WEEK SUMMIT 2024 by Coaching.com Ammattimainen coach kouluttautuu ja kehittyy! Sinun vuoksesi! Erityisen tärkeää on muistaa tämä meneillään olevan Kansainvälisen Coaching viikon aikana! Meille Positive Solutionsissa laatu, kehittäminen ja kehittyminen yhdessä parhaiden kanssa on ensisijainen tavoite. Haluamme tarjota

Lue lisää »

Mentor Coaching for APAC

Peer Coaching Circle – Apr 2024 Mentor Coaching for APAC Asia Pacific Alliance of Coaches In this month’s session, we had a live coaching demo and live mentorship to hone our coaching skills.We focused on CC#3 on the PCC marker:

Lue lisää »