Oletko startup-pioneeri?

Ajaako intohimosi yrityksesi menestymiseen? Me Positive Solutionsissa ymmärrämme sinua. Tiedämme, että jokainen Startup-yritys alkaa unelmasta, visiosta, jota ajavat yrityksen perustajat.

Tiedämme myös, että ensimmäiset työntekijät jakavat saman intohimon ja vision. He eivät ole vain työntekijöitä, he ovat brändisi lähettiläitä, menestyksesi kanssatekijöitä.

Mutta kun yritys kasvaa ja yhä useampia työntekijöitä tulee mukaan, alkuperäisen hengen säilyttäminen voi olla haastavaa. Uudet työntekijät ovat työntekijöitä. Kuinka säilyttää alkuperäinen intohimo, motivaatio ja visio?

Tässä me tulemme mukaan kuvaan. Autamme sinua luomaan vahvan ‘Me-hengen’ tiimissäsi. Autamme sinua saavuttamaan paremman ymmärryksen, paremman yhteistyön ja selkeämmän viestinnän, ja saamaan yrityksesi kasvamaan ja saavuttamaan kestäviä tuloksia.

Anna meidän auttaa sinua muuttamaan yrityksesi startupista menestyväksi organisaatioksi menettämättä alkuperäistä intohimoasi ja visiotasi. Ota yhteyttä meihin tänään selvittääksesi, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Positive Solutions for Business & Life – Rakennamme siltoja menestykseesi!

Aikaisemmat uutiset

K.Hartwall Germany

K. Hartwall Germany yhteistyö Koulutus Saksan Heidenaussa K.Hartwall laajennetun johtoryhmän kanssa. Core Strengths SDI kartoitus antoi osallistujille paremman ymmärryksen heidän omista motivaatioistaan ja avasi silmät miten asiakkaat voivat olla motivoituneista aivan toisista asioista. Näin tärkeys kommunikoida oikealla kielellä on äärimmäisen

Lue lisää »

Rotarys BASRAN (Baltic Sea Regional Action Network)

Rotarys BASRAN (Baltic Sea Regional Action Network) BASRAN – Baltic Sea Regional Action Network (of Rotarians) perustettiin Suomessa syksyllä 2019. Tavoitteena Itämeren pelastaminen ja joka houkuttee ihmisiä. Rotariaanit kaikissa Itämeren maissa ovat huolissaan Itämerestä ja haluavat sen puhdistettavan. Itämeri on

Lue lisää »

Oman elämänsä johtaja

Yöpaidassa luki ”Less Mondays more Coffee” … Oman elämänsä johtaja   Monet nauttivat varmasti juuri nyt tarpeellisesta lomasta. Rentoutuminen, ympäristönvaihdos ja mielenrauha ovat tärkeitä meille kaikille, riippumatta siitä, kuinka paljon pidämme työstämme. Jotkut nauttivat, jotkut juoksevat ympäriinsä ja jotkut murehtivat,

Lue lisää »