Coaching peruskurssi 

Danfossin Scrum Mastereille 

Coaching peruskurssilla Danfossin Scrum Masterit tutustuivat ammattimaiseen coachingiin. Kurssin jälkeen heillä on hyvä käsitys siitä, mitä coaching on. Coaching parantaa itsetuntoa sekä itsetuntemusta ja kehittää itsensä ja muiden johtamisessa. Kurssilla tutustutttiin viiteen coaching-työkaluun, jotka voi ottaa käyttöön heti kurssin jälkeen. 

Palaute osallistujalta:

”Very useful Basic skills and tools for coaching were introduced and also practiced. It’s was also good that there were left room for valuable discussion.”

”Tom was good trainer, systematic approach and clear way of present the topics. Trainer took everyone into account during the course.”

”Very useful in my current work role and, definitely take some of the tool into use.”

 

Coaching peruskurssi

Ohjelma

Tutustumme päivien aikana viiteen ammattimaiseen coaching-työkaluun. Näitä coaching-työkaluja voit heti kurssin jälkeen käyttää omassa elämässäsi esimerkiksi kotona, työpaikalla tai harrastuksissa ja saat välittömiä tuloksia: työkalut auttavat kurssin osallistujia parantamaan viestintäänsä, saavuttamaan uusia tavoitteita, ymmärtämään läheisiään paremmin, parantamaan suoritustaan ja vahvistamaan niin itsetuntoaan kuin itseluottamustaankin. 

Ohjelma on yksinkertainen, hauska ja helppo omaksua. Me tiedämme, kuinka suuri merkitys coachingilla on ja haluamme tuoda coaching-työkalut mahdollisimman monen saataville.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aikaisemmat uutiset

Kevät / kesä jippo tiimillesi

”Erilaisuus on vahvuus,kuinka ihanan samanlaisia ​​tai erilaisia ​​olemme” Kevätaurinko alkaa paistaa. Tuletko keväällä / kesällä järjestämään tiimillesi jonkun yhteisen tilaisuuden? Tarvitseeko yrityksesi, tiimisi tai tilaisuutesi jotain ajatuksia herättävää? Kuulostaako motivaatiota nostava Kick-off tilausuus jännittävältä? Tai TYKY-päivä missä jotain ryhmän arvostusta

Lue lisää »

Henkilökohtaiset vertailutiedot yhteistyön parantamiseksi

SDI alustaan uusia ominaisuuksia Henkilökohtaiset vertailutiedot yhteistyön parantamiseksi Vertailua on nyt uusitta ja parannettu ja suunniteltu viemään yhteistyön ja viestinnän uudelle tasolle. Näiden uusien vertailutietojen avulla voit:    Lue lisää SDI työkalusta Tehdä parhaasi kaikkien kanssa Hanki henkilökohtaisia ehdotuksia kommunikaation

Lue lisää »

Danfoss Scrum Masters

Coaching peruskurssi Danfossin Scrum Mastereille Coaching peruskurssilla Danfossin Scrum Masterit tutustuivat ammattimaiseen coachingiin. Kurssin jälkeen heillä on hyvä käsitys siitä, mitä coaching on. Coaching parantaa itsetuntoa sekä itsetuntemusta ja kehittää itsensä ja muiden johtamisessa. Kurssilla tutustutttiin viiteen coaching-työkaluun, jotka voi

Lue lisää »