Emme työskentele yksin – YLE:n Efter Nio ohjelman juontajat saivat selvittää miten he kommunikoivat

Yhteistyö – nostaako vai laskeeko se energiatasoasi, tehokkuuttasi ja luovuuttasi töissä sekä kotona? Ajattele, jos tietäisit tarkkaan, miten kollegoidesi, perheesi tai puolisosi kanssa kommunikoidaan parhaiten?

Uusi, moderni, helppokäyttöinen ja digitaalinen Core Strengths – SDI 2.0 alusta antaa sinulle, organisaatiollesi ja koko verkostollesi konkreettisia, selkeitä työkaluja oikeanlaiseen viestintään ja auttaa teitä saavuttamaan yhteiset tavoitteenne. Käytä energiasi oikeisiin asioihin sen sijaan, että käyttäisit arvokasta aikaasi väärinkäsityksien selvittämiseen ja erilaisten konfliktien ratkaisuun. Konfliktit vähentävät lisäksi hyvinvointia, sitoutuneisuutta, tehokkuutta ja luovuutta.

 

SDI perustuu suhdeälyyn (RQ), jota voit käyttää koko verkostosi kanssa. Kun yhä useampi tekee SDI 2.0 -kartoituksen, näkee omansa sekä muiden tulokset ja voi lisäksi avoimesti keskustella tuloksistaan, yhteisymmärrys kasvaa, siis ymmärrätte toisianne paremmin. Opimme näkemään hyvät tarkoitukset joskus kummallisilta tuntuvien käytösten takana. Erilaisuudet ovat vahvuuksia, saamme laajemman kokonaiskuvan ja voimme tehdä parempia päätöksiä. Erilaisuuksien huomioon ottaminen ja niiden hyödyntäminen parhaalla tavalla organisaatioissa vahvistaa henkilöstön välisiä yhteistyösuhteita, auttaa työtehtävien mielekkäässä jakamisessa ja luo yksinkertaisesti houkuttelevan sekä inspiroivan työpaikan. Panostus SDI 2.0:aan kannattaa, koska sen avulla saavutat aiempaa paremmin tavoitteet niin yksilö- kuin ryhmätasoilla. Ajattele, miten hienoa on puhua ”oikeaa” kieltä esimerkiksi myynti-, tiedotus- tai luentotilanteissa; viestisi otetaan vastaan ja ymmärretään, saavutat yleisösi.

 

Parisuhteissa tuntuu joskus, että viestimme ei mene kunnolla perille –  toisen pitäisi ymmärtää, mutta hän ei käsitä… Tämä voi johtaa turhiin konflikteihin. Kun käytte SDI 2.0:n ”kielikurssin” yhdessä, oli parisuhteenne sitten tuore tai kaiken kokenut, opitte mielenkiintoisia asioita itsestänne ja toisistanne yhdessä.

 

Monen menestyksekkään vuoden jälkeen TV-ohjelma Efter Nio on saanut Janne Grönroosista uuden juontajan Sonja Kailassaaren pariksi ja yhdessä he vievät ohjelmaa yhtä menestyksekkäästi eteenpäin. Kyvyt eivät työskentele yksin, ne työskentelevät yhdessä! Miten Sonja ja Janne kommunikoivat, miten he ymmärtävät toisiaan ja arvostavat toistensa eroja, joiden avulla he tekevät parhaat tulokset?

 

Yhdessä Christinen kanssa Sonja ja Janne selvittivät, mitkä asiat heitä motivoivat ja mitkä taas ovat heille konfliktitriggereitä. Erilaisuudet ovat vahvuuksia, jos käytämme erilaisuuksiamme oikein.

 

Katso mielenkiintoinen Efter Nio jakso YLE Areenasta.