Stars konsepti EDUCA messuilla 26.-27.1.2024

Coaching, coachaava ote ja johtaminen koulussa ja päiväkodissa?!

Opettaja – oppilaat/opiskelijat – vanhemmat – rehtorit – kuraattorit – opinto-ohjaajat – koulucoachit

Educa on Pohjoismaiden suurin opetus- ja kasvatusalan tapahtuma

Stars by Positive Solutions

Löydät meidät osastolta 6f18, siellä sinua odottaa salainen supermessutarjous!   

Stars-konsepti koostuu ammattimaisesta ja korkealaatuisesta coachingista koulutusten, täydennyskoulutusten, työpajojen ja henkilökohtaisen coachingin muodossa koulun ja päiväkodin henkilökunnalle, opiskelijoille, vanhemmille, HR:lle, koulucoacheille yms. Erilaisia ​​arkeen istuvan ja läheisen tuen muotoja. Toistuvia työpajoja, mutta myös nopeita energiaboosteja, jotta huomio pysyy kestävän muutoksen aikaansaamisessa. Kun me kaikki puhumme samaa kieltä ja työskentelemme yhdessä yhteisen päämäärän vuoksi, luomme turvallisuutta, yhteisöllisyyttä ja menestystä.

Elämme jatkuvan muutoksen ja monenlaisten haasteiden aikaa. Kyseessä voi olla kouluakäymätön oppilas, joka voi olla haaste opettajalle, opiskelijalle ja vanhemmille. Tasapaino ja kestävyys jokapäiväisessä elämässä ovat toinen haaste, samoin kuin erimielisyydet ja konfliktit. Lisäksi opettajan rooli on muuttunut tiukasta opettamisesta yksilöllisemmin räätälöityyn coachaavaan otteeseen. Coachaavaa johtajuutta ja itsensä johtamista tarvitaan.

 Toisin sanoen opettajat, koulun henkilöstö, oppilaat, opiskelijat ja vanhemmat tarvitsevat uusia, konkreettisia työkaluja, joilla he jaksavat arjessa, nopeissa ja jatkuvissa muutoksissa. Tehokkaita, käytännönläheisiä työkaluja saamme coachingista. Esimerkiksi coachingin täydennyskoulutuksessa opit askel askeleelta työkaluja, joita voit hyödyntää välittömästi sekä työssäsi että yksityiselämässäsi itsesi, perheesi tai ystäviesi kanssa. Tai Kaikki tähdet tuikkimaan -konsepti, jossa saat kokonaisen lukuvuoden jokaiselle kuukaudelle valmiit teemat.

Työkaluja ja coaching-osaamista on helppo ja hauska harjoitella!

Älä unohda vierailla osastollamme 6f18, tule osallistumaan huikeaan messutarjoukseemme, joka on voimassa keskiviikkoon 31.1.2024 saakka.

HUOM! Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vierailla messuilla, järjestämme lyhyen TIETOSUIHKAUKSEN (online, Zoom, suomeksi) maanantaina 29.1.2024 klo 18.45–19.15, yhdessä coachin, varhaiskasvatuksen ammattilaisen, kollegamme Pia Peltoniemen kanssa.  

INFODUSCH (online, Zoom, svenska) maanantaina 29.1.2024 klo 18–18.30 sertifioidun coachin, erityisopettajan, opintokoutsin, kollegamme Matts Petterssonin kanssa. 

Matts ja Pia kertovat coachingista, coachaavasta otteesta ja johtamisesta – Mitä, Miten, Miksi koulussa ja päiväkodissa. Kouluakäymättömien haaste ja ratkaisut. Paikalla ovat myös muita coacheja Positive Solutionsin tiimistä ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Myös näissä tilaisuuksissa voit hyödyntää huikean messutarjouksemme, joka on voimassa 31.1.2024 saakka. Tätä et halua ohittaa!

Nähdäänhän Messukeskuksessa 26–27.1.2024 ja/tai Zoomissa maanantaina 29.1.? Lämpimästi tervetuloa! Yhdessä muutamme maailmaa!

Konseptimme: Saamme kaikki tähdet tuikkimaan, yhdessä!

Aikaisemmat uutiset

Onneksi olkoon SDI Facilitators

Onneksi olkoon SDI Facilitators Onnittelut mahtavalle ryhmälle sertifioituja SDI 2.0 Facilitators! He osaavat ennaltaehkäistä konflikteja, rakentaa tehokkaita tiimejä ja auttaa luomaan mielekkään työpaikan, josta jokainen löytää motivaationsa ja vahvuutensa. Onnittelut!   Sen sijaan, että keskittyisimme siihen, mitä teemme, SDI 2.0

Lue lisää »

UPM Biomedicals

Ystävänpäivä UPM Biomedicalsin kanssa ”Värikäs”, positiivinen ja silmiä avaava Core Strengths SDI työpaja UPM Biomedicals tiimin kanssa.   Palaute osallistujalta: ”Konkretiasta, kun menimme seisomaan eri värisille alueille ja ääneen kerrottiin mitä ominaisuuksia kyseisellä ryhmällä yleensä on” ”The organizer knew the

Lue lisää »

EDUCA 2024

Stars konsepti EDUCA messuilla 26.-27.1.2024 Coaching, coachaava ote ja johtaminen koulussa ja päiväkodissa?! Opettaja – oppilaat/opiskelijat – vanhemmat – rehtorit – kuraattorit – opinto-ohjaajat – koulucoachit Educa on Pohjoismaiden suurin opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Stars by Positive Solutions Löydät meidät osastolta 6f18,

Lue lisää »