MentorCoaching Program MCP

MCP ohjelma on menestysresepti

 

Onnittelemme kaikkia, jotka suorittivat Mentorcoaching Programin suurella uteliaisuudella, kovalla työllä ja menestyksellä – ONNITTELUMME! Uusi ryhmä on jo täydessä työn touhussa.

Ohjelma toteutetaan aina pienryhmissä, joissa kokeilemme, harjoittelemme ja syvennämme coachingtaitojamme turvallisessa ympäristössä. Jokaisella osallistujalla on oma lähtöpisteensä ja oma kehittymismatkansa edessään. Yhdessä kasvamme ja mitä enemmän opimme, sitä paremmin huomaamme, kuinka paljon enemmän voimme aina aiheeseen syventyä. MCP-ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden 3D-coachingiin – coachaamme, meitä coachataan ja havainnoimme coachingia. Saamme ja annamme myös arvokasta palautetta. Saat lisäksi mahdollisuuden kuunnella ja analysoida yhtä Christinen MCC-coachingeista.

Tässä vielä uuden MCP-ryhmän, ”MCP2 – 2023”, tarkat tapaamispäivät. Tapaamme Zoomissa, joten voit osallistua mökiltä, keittiön pöydän äärestä, purjeveneestä, rannalta, metsästä tai mistä tahansa, missä juuri silloin olet.

MCP-ryhmä tapaa 6 kertaa, klo 17.15-19:30 (Zoom)
1. tapaaminen – 29.5.
2. tapaaminen – 14.6.
3. tapaaminen – 7.8.
4. tapaaminen – 28.8.
5. tapaaminen – 18.9.
6. tapaaminen – 16.10.

Kenelle?
Sinulle, joka olet käynyt kansainvälisesti akkreditoidun coachkoulutuksen (ICF/EMCC). Ohjelma on erityisesti sinulle, joka haluat syventää coachingosaamistasi käytännössä ja syventyä ICF:n ydintaitoihin sekä PCC-markkereihin. Ohjelma on myös täydellinen sinulle, joka olet pian uusimassa sertifiointiasi tai nostamassa sertifiointisi seuraavalle tasolle, tai jos sinulla on edessäsi ICF:n kirjallinen koe. Kehittyminen samanhenkisten, innokkaiden ja uteliaiden coachien kanssa antaa lisävarmuutta, voimaa ja energiaa.

Kun olet osallistunut koko MCP-ohjelmaan, saat kirjallisen todistuksen, jonka voit laittaa liitteeksi hakemukseesi ICF:lle tai sertifiointisi uusimisen yhteydessä. Jatkuva oppiminen ja täydennyskoulutus ovat edellytyksiä meille ammatticoacheille, täysin 2. ydintaidon mukaisesti.

VINKKI! Tarkista sertifikaattisi päivämäärä, 3 vuotta kuluu yllättävän nopeasti. Jos sertifiointisi voimassaolo päättyy vuoden 2023 aikana, hyppää nyt nopeasti mukaan ohjelmaan. Mentorcoachingin tulisi tapahtua vähintään 3 kuukauden pituisella aikavälillä.

Voit suorittaa ohjelman täysin omaan tahtiisi, yhteinen aloituspäivämäärä on 29.5. ja ohjelman tulee olla suoritettuna 17.10.2023–15.3.2024 välillä (kesto 3–9 kuukautta).

Vaatiiko MCP-ohjelma työtä?
Kyllä! Kehitymme ja opimme ainoastaan tekemällä, harjoittelemalla, coachaamalla, analysoimalla ja reflektoimalla, ja tämän teet ohjelman aikana sekä ryhmässä että yksilöllisesti mentorcoachisi kanssa.

Coachaat kurssitovereitasi ja omia asiakkaitasi, nauhoitat coachingisi ja arvioit niitä.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Christineen tai varaa maksuton tapaaminen kotisivujemme kautta.

Tule kanssamme upeaan coachingkuplaan! Tervetuloa!

Mentorcoach Christine Suvanto, MCC (ICF)