Positive Solutions ylpeä MiB Trusted Partner

 

Ylpeänä saamme kertoa ilouutisia! Meidät on valittu Mothers in Business MiB ry:n Trusted Partneriksi, mikä tarkoittaa, että olemme virallinen kumppanisi matkalla uraäitien menestykseen työelämässä. Tuemme ilolla ja ammattitaidolla äitejä työelämässä ja olemme suurella sydämellä mukana luomassa perheystävällistä työkulttuuria ammattimaisella coachingilla.

 

Mothers in Business on verkosto äideille, jotka haluavat valita sekä uran että perheen ja haluavat kehittää osaamistaan.

Positive Solutions haluaa tukea äitejä ja perheitä, jotta perhearki erityisesti niissä kuuluisissa ruuhkavuosissa olisi iloista sen sijaan, että siitä vain selviydytään vaihe vaiheelta. Lapsen saaminen on iso asia ihmisen elämässä, sillä asiat ja arvot saavat yhtäkkiä uuden tärkeysjärjestyksen. On täysin mahdollista rakentaa uraa ja olla läsnä oleva vanhempi samanaikaisesti, kun ulkoisten odotusten sijaan pohdit, mikä sinulle ja sinun perheellesi sopii, eli et keskity asioihin, jotka ”pitäisi” tehdä, vaan asioihin, jotka ovat sinulle ja perheellesi tärkeitä.

Mitä haluan? Mitä tarvitsen? Miten löydän tasapainon työn, perheen ja itseni kanssa? Ainoastaan sinä tiedät, mitkä ovat oikeat vastauksesi näihin kysymyksiin. Ajatustesi sparrailu ja omien tavoitteittesi määritteleminen ulkopuolisen coachin kanssa tekevät pohdinnasta ja ratkaisuista selkeämpiä, siksi coaching kannattaa aina.

Sinun aikasi on nyt, ei ”sitten kun”. Positive Solutions on täällä sinua varten, for Business & Life.

Coaching

+

Positive Solutions tarjoaa MiBin jäsenille ammattimaista coachingia, SDI 2.0 -kartoituksen ja koulutuksia. Coachaamme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi, lisäksi SDI 2.0 on saatavilla 20 eri kielellä. 

SDI 2.0 -kartoitus auttaa sinua selvittämään, mikä sinua aidosti motivoi, mitkä ovat todelliset huippuvahvuutesi sekä mikä saattaa sysätä sinut konfliktitilanteeseen. SDI 2.0 -kartoituksen täyttäminen on lähtölaukaus tavoitteidesi saavuttamiselle, sen jälkeen syvennät itsetuntemustasi ja itsesi ymmärrystä yhdessä coachisi kanssa. SDI 2.0 -kartoituksen tulokset voit myös liittää CV:si ja työhakemuksesi mukaan, joten kartoitus on monella tapaa erittäin hyödyllinen. Sinä ja puolisosi voitte myös molemmat tehdä SDI 2.0 -kartoituksen, jotta voitte kasvattaa yhteisymmärrystänne entisestään, yhdessä olemme aina vahvempia!