ICF:n ja EMCC:n Pro Coaching -tunnustus Christine Suvannolle

Tunnustus annettiin ensimmäistä kertaa. Tunnustuksen saaja on henkilö tai organisaatio, joka on tehnyt merkittävää työtä coachingin alalla, edistänyt ammattimaisen coachingin näkyvyyttä ja tunnettuutta, alan kehitystä sekä ammattimaisen coachingin käyttöä. Siis työskentelee pro coaching, coachingin hyväksi ja puolesta.

Christine vastaanotti ICF:n ja EMCC:n Pro Coaching -tunnustuksen maanantaina 14.12.2020 ICF:n ja EMCC:n yhteisessä juhlaseminaarissa!

Vuonna 2020 tunnustuksen saajan valitsijoina toimivat Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen sekä Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama. Kahdenkymmenen ehdokkaan joukosta oli valittu kolme finalistia, Christine Suvanto, Espoon kaupunki sekä Suomen valtion omistama HAUS kehittämiskeskus Oy – ja valinta kohdistui Christineen!

Christine elää ja opettaa ammattimaisen coachingin inspiroimana ja myös tunnustuksen arvostettujen valitsijoiden mukaan osoittaa eettisyyttä ja ammattimaisuutta toiminnassaan sekä tekee coachingia sydämellä. Hän on vaikuttanut monen kasvutarinaan ja vienyt coachingia laajalti erilaisille aloille – näiden taloudellisista mahdollisuuksista riippumatta. 

Kiitospuheessaan liikuttunut Christine kiitti ICF:ää ja EMCC:tä korostaen yhdessä tekemisen tärkeyttä. Hän kertoi olevansa otettu suuresta kunniasta ja totesi, että vaikka hän sai Pro Coaching -tunnustuksen, on tunnustus meille kaikille, sillä yhdessä muutamme maailmaa.

ICF:n ja EMCC:n juhlaseminaari järjestettiin maanantaina 14.12.2020 ICF:n 25-vuotisjuhlan kunniaksi ja seminaarin teemana oli “Tulevaisuuden menestys rakennetaan tänään!”. Lisätietoja Pro Coaching -tunnustuksesta löydät täältä.