Coachande förhållningssätt och coaching i skolan

Läs i Österbottens Tidning om vår coach Matts Pettersson jobbar som speciallärare och studiecoach vid Pedersöre gymnasium. Där använder han sig dagligen av coaching och ett coachande förhållningssätt för att lyckas i sitt jobb. 

Vad handlar coaching egentligen om? Jo, att våga lyssna och utmana den andra personen på rätt sätt. Att våga lyssna bakom det sagda och utmana ”sanningarna”. 

Och framför allt handlar det om att ha tillit, se den inre potentialen hos den andra.

Vi vet, vill vi så kan vi! Det kräver förstås agerande, men tillsammans går det smidigare, då det finns en person som hejar på, utmanar till nya tankar och lösningar. Någon som verkligen tror på mig.

På bilden ser du ett kort reportage i ÖT om Matts jobb vid gymnasiet. 

Matts som är en av våra coacher, berättar gärna hur man som speciallärare eller lärare i allmänhet kan dra nytta av coaching, tveka inte att ta kontakt.

Behöver du coaching, en workshop, föreläsning, konflikthantering eller teamcoaching ta kontakt med Matts eller någon av oss andra.

Hos oss är människan i fokus, tillsammans förändrar vi världen!

Tidigare nyheter

Danfoss Scrum Masters

Grundkurs i coaching för Danfossin Scrum Masters På Grundkursen i coaching bekanta sig Danfossin Scrum Masters med professionell coaching. Kursen gav dem bra uppfattning om

Läs mera »