Have a Nice Conflict skolning för

Postens logistikcentral, Lundo

En ”färgstark”, positiv, öron och ögon öppnande Have a Nice Conflict workshop serie. Have a Nice Conflict grundar sig på Core Strengths SDI kartläggningar.

Praktiska verktyg

Vad säger du om att få snabb tillgång till teamets sätt att kommunicera? Det är lättare att kommunicera med och påverka någon när man förstår vad som är viktigt för personen.

Försäkra dig om att ditt budskap uppfattas korrekt. Du får tips i realtid som hjälper dig att skapa en bättre förståelse för viktiga samtal.

Feedback av deltagarna:

”Ohjaaja Tom Suvanto on asiansa osaava ja helposti mukaansa tempaava kouluttaja/ohjaaja. Aika on kulunut koulutksissa hänen ansiostaan kuin siivillä.”

Core Strengths SDI 2.0 kartläggning

I stället för att fokusera på VAD vi gör, kan SDI 2.0 hjälpa oss förstå VARFÖR vi beter oss på ett visst sätt och HUR vi relaterar till varandra. Med hjälp av relationsintelligens (RQ) skapar SDI 2.0 ett gemensamt språk som hjälper personer förstå vad som är viktigt.

På bilden Kari Koivusalo och en del av hans team.

Postens logistikcentral i Lundo.

Tidigare nyheter

Danfoss Scrum Masters

Grundkurs i coaching för Danfossin Scrum Masters På Grundkursen i coaching bekanta sig Danfossin Scrum Masters med professionell coaching. Kursen gav dem bra uppfattning om

Läs mera »