”Må Bra”-grupper

”Må Bra”-grupper kan vara exempelvis företagsgrupper, team, avdelningar, kompisgrupper, släktingar eller grannar. Vi lägger upp klara, mätbara mål för bestämda tidpunkter. Det kan handla om kilogram och centimeter, kondition, mentalt välmående (utan stress, med livslust och livsglädje), motivation. Vi gör upp ett projekt för ett år som sakta men säkert når målsättningarna.

 

Må Bra-gruppen är ingen kur eller diet. Vi jobbar med att ändra livsstilen enligt den individuella handlingsplanen.

Vissa av våra grupper har valt en intensivstart med ett gemensamt träningsläger i Finland eller utomlands. Andra har valt att sätta in en morot i vintermörkret med träningslläger på Kanarieöarna i kombination med personlig coaching. Detta har visat sig vara en mycket effektiv metod.

Vi skräddarsyr ett program för ditt företag/team/grupp.Parcochning

Föreläsning: StressFRI vardag; notera stressen i tid.

 

Lär dig känna din egen akilleshäl. Lär dig urskilja positiv och negativ stress. Hoppa ut ur ekorrhjulet och bli av med sömnlöshet och spänningar. Lider du av tidsbrist? Lär dig få mera uträttat med mindre arbete. Innehåller en subjektiv stressutvärdering (och vetenskaplig stressutvärdering för den som vill).

 

Föreläsning, grupp- eller individuell mentorcoaching, övningar, diskussioner, par- och grupparbeten, avslappning, mentorcoaching.