Emme työskentele yksin!

Efter Nio maanantaina 22.2.2021 klo 21:00 Yle Teema & Fem

Yhteistyö – nostaako vai laskeeko se energiatasoasi, tehokkuuttasi ja luovuuttasi töissä sekä kotona? Ajattele, jos tietäisit tarkkaan, miten kollegoidesi, perheesi tai puolisosi kanssa kommunikoidaan parhaiten?

Uusi, moderni, helppokäyttöinen ja digitaalinen Core Strengths – SDI 2.0 alusta antaa sinulle, organisaatiollesi ja koko verkostollesi konkreettisia, selkeitä työkaluja oikeanlaiseen viestintään ja auttaa teitä saavuttamaan yhteiset tavoitteenne. Käytä energiasi oikeisiin asioihin sen sijaan, että käyttäisit arvokasta aikaasi väärinkäsityksien selvittämiseen ja erilaisten konfliktien ratkaisuun. Konfliktit vähentävät lisäksi hyvinvointia, sitoutuneisuutta, tehokkuutta ja luovuutta.

SDI perustuu suhdeälyyn (RQ), jota voit käyttää koko verkostosi kanssa. Kun yhä useampi tekee SDI 2.0 -kartoituksen, näkee omansa sekä muiden tulokset ja voi lisäksi avoimesti keskustella tuloksistaan, yhteisymmärrys kasvaa, siis ymmärrätte toisianne paremmin. Opimme näkemään hyvät tarkoitukset joskus kummallisilta tuntuvien käytösten takana. Erilaisuudet ovat vahvuuksia, saamme laajemman kokonaiskuvan ja voimme tehdä parempia päätöksiä. Erilaisuuksien huomioon ottaminen ja niiden hyödyntäminen parhaalla tavalla organisaatioissa vahvistaa henkilöstön välisiä yhteistyösuhteita, auttaa työtehtävien mielekkäässä jakamisessa ja luo yksinkertaisesti houkuttelevan sekä inspiroivan työpaikan. Panostus SDI 2.0:aan kannattaa, koska sen avulla saavutat aiempaa paremmin tavoitteet niin yksilö- kuin ryhmätasoilla. Ajattele, miten hienoa on puhua ”oikeaa” kieltä esimerkiksi myynti-, tiedotus- tai luentotilanteissa; viestisi otetaan vastaan ja ymmärretään, saavutat yleisösi.

Parisuhteissa tuntuu joskus, että viestimme ei mene kunnolla perille –  toisen pitäisi ymmärtää, mutta hän ei käsitä… Tämä voi johtaa turhiin konflikteihin. Kun käytte SDI 2.0:n ”kielikurssin” yhdessä, oli parisuhteenne sitten tuore tai kaiken kokenut, opitte mielenkiintoisia asioita itsestänne ja toisistanne yhdessä.

Monen menestyksekkään vuoden jälkeen TV-ohjelma Efter Nio on saanut Janne Grönroosista uuden juontajan Sonja Kailassaaren pariksi ja yhdessä he vievät ohjelmaa yhtä menestyksekkäästi eteenpäin. Kyvyt eivät työskentele yksin, ne työskentelevät yhdessä! Miten Sonja ja Janne kommunikoivat, miten he ymmärtävät toisiaan ja arvostavat toistensa eroja, joiden avulla he tekevät parhaat tulokset?

Yhdessä Christinen kanssa Sonja ja Janne selvittivät, mitkä asiat heitä motivoivat ja mitkä taas ovat heille konfliktitriggereitä. Erilaisuudet ovat vahvuuksia, jos käytämme erilaisuuksiamme oikein.

Katso Efter Nio maanantaina 22.2.2021 klo 21:00 (Yle Teema & Fem) tai Areenasta.

   

 

Haluatko tehdä oman SDI-kartoituksesi tai luoda yhteisymmärrystä yhdessä kollegoidesi tai puolisosi kanssa?

Ota meihin yhteyttä, se järjestyy.

 

Haluatko kouluttautua sertifioiduksi SDI-ohjaajaksi?
Sertifioituna SDI-ohjaajana tai fasilitaattorina voit hyödyntää käytännönläheistä SDI 2.0 -työkalua organisaatioissa, tiimeissä, parien ja yksilöiden kanssa. SDI toimii niin workshopeissa ja työpajoissa, johtajakoulutuksissa kuin coachingissakin, myös työsovittelussa ja rekrytoinnissa, kasvokkain ja digitaalisesti, maailmanlaajuisesti. SDI on saatavilla monella eri kielellä ja se soveltuu erinomaisesti kansainvälisille yhteisöille.

Seuraavan suomenkielisen SDI-sertifiointikoulutuksen järjestämme Zoomissa 25.-26.3.2021 + ½ päivää 29.4.2021. Sertifiointikoulutus voidaan järjestää myös ruotsiksi ja englanniksi, avoimena koulutuksena tai yrityksen sisäisenä koulutuksena. Ota yhteyttä!

Oletko ICF-sertifioitu coach? Huomaathan, että SDI-sertifioinnista saat 12 CCE-pistettä!