IT’S TIME TO CELEBRATE!

Idag fick jag ett glädjande meddelande från ICF, min ICF MCC (Master Certified Coach) är nu kontrollerad, förnyad och giltig fram till 30 november 2026! Yeah!

Ganska ofta får jag frågan varför ICF kräver en förnyelse av certifikatet vart tredje år. För mig är det inte ett krav, för mig är fortbildning, utbildning, personligutveckling en självklarhet.  Alla kvalitetstandarder kräver regelbunden utvärdering av en utomstående neutral part.
Förnyandet av min certifiering gör jag inte för ICF utan för mina klienter och mina kunder, de ska veta vad de betalar för. Men kanske allra mest gör jag det för mig själv. Jag är nyfiken, passionerad och ju mera jag lär mig desto mer medveten blir jag över hur mycket mera det finns att fördjupa, utveckla och lära sig. Vi blir aldrig fullärda och det gillar jag!

Professionalitet och internationell kvalitetssäkring är självskrivet för mig, därför uppskattar jag stort och är tacksam för det ackrediterings- och utvecklingsarbete International Coaching Federation (ICF) gör för professionell coaching. Det ska vara tryggt för organisationer, företag och klienter att anlita professionella coacher.

Vilken fin start på weekenden, nu är det dags att fira! Och den spännande resan fortsätter!
Ett stort TACK till mina härliga klienter, mentorer, coachkolleger, samarbetspartners, nära och kära som jag får möjligheten att möta på min utvecklingsresa!

Christine tänker högt

Arbetar sedan 2012 som professionell coach, både individuellt, i grupper, privat och i företag internationellt. Executive, Business, Career, Life hon finns här för dig. Hon utbildar coachar och fungerar som mentorcoach nationellt och internationellt (WBECS, CoachCompanion).

I kommunikations-, utvecklings- och konflikthanteringsuppdrag använder hon sig även av verktyget SDI (Strength Deployment Inventory) .

Christines tidigare tankar
Uppnå dina mål

Söker du ny riktning, stöd på vägen? Boka tid för en gratis träff?

Coaching

Vill du höja ditt självförtroende, få en bättre självkänsla och utvecklas som människa?

Har du frågor?

Hittade du inte svar på dina frågor?

Ta kontakt, vi berättar gärna mera!