IT’S TIME TO CELEBRATE!

Sain tänään ilouutisen ICF:ltä, minun ICF MCC (Master Certified Coach) on tarkistettu, uusitta ja voimassa 30. marraskuuta 2026 asti. Yeah!

Saan usein kysymyksen miksi ICF vaatii sertifikaatin uusimisen joka kolmas vuosi. Minulle tämä ei ole vaatimus, minulle tämä on jatkuvaa koulutusta, henkilökohtaista kehitystä ja itsestään selvä asia. Kaikki laatustandardit vaativat säännöllistä tarkistusta ulkopuoliselta neutraalilta taholta. En uusi sertifikaattiani ICF:n takia, vaan coachasiakkailleni, jotta he tietävät mistä maksavat. Mutta, teen sen ehkä eniten itseni takia. Olen utelias, intohimoinen ja mitä enemmän opin, sitä tietoisemmaksi tulen miten paljon voi syventää, kehittää ja oppia. Meistä ei koskaan tule täysin oppineita ja siitä minä pidän.   

Ammattimaisuus ja kansainvälinen laatutarkastus ovat minulle itsestään selvyys, siksi arvostan suuresti ja olen kiitollinen akkreditointi- ja kehitystyölle, jota International Coaching Federation (ICF) tekee ammattimaiselle cochingille. Yhdistyksille, yrityksille ja asiakkaille pitää olla turvallista palkat ammattimaisia coacheja.

Mikä hieno alku viikonlopulle, nyt on aika juhlia! Ja jännittävä matka jatkuu! Iso KIITOS kaikille ihanille asiakkailleni, mentoreille, coachkollegoille, yhteistyöpartnereille, läheisille ja rakkaille, joita olen saanut tavata kehitysmatkallani.

Christine ajattelee ääneen coachingista, johtamisesta ja elämästä

Christine Suvanto, ICF MCC on työskennellyt ammattimaisena coachina vuodesta 2012, sekä yksilöiden että ryhmien kanssa, yksityisesti ja yrityksissä kansainvälisesti. Executive, Business, Career, Life – Christine tukee ja haastaa sinua, jotta sinä kehityt. Hän kouluttaa, coachaa ja toimii lisäksi mentorcoachina sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti (WBECS, CoachCompanion). Hän hyödyntää myös SDI-työkalua (Strength Deployment Inventory) kommunikointi-, konfliktienhallinta- ja kehitystehtävissä.

Christinen aiemmat julkaisut

Paluu töihin vai takaisin ”vankilaan”?

Takaisin töihin vai takaisin ”vankilaan”? Tuntuuko töihin paluu lomien jälkeen vaikealta? Muista, että sinä itse päätät, haluatko pysyä nykyisessä tilanteessasi vai lähdetkö jännittävälle matkalle. Oma coachisi tai coachkurssi voi auttaa sinua löytämään polun, jota haluat kulkea, haaveilemasi elämän. Tänä vuonna

Lue lisää »

Kesä ja loma!

Kesä ja loma! Pitkä kuuma kesä… vai onko? Oi miten olen kaivannut ja odottanut kesää, ja nyt se on täällä koko komeudessaan! Ihana kesä, lämpö, pitkät päivät ja valoisat, satumaiset illat. Kesä ja loma! Pitkä kuuma kesä, aikaa yhdessä olemiselle,

Lue lisää »
Saavuta tavoitteesi

Kaipaatko uutta suuntaa, tukea matkalle? Varaa aika itsellesi omaan coachingtapaamiseen.

Coaching

Haluatko saada enemmän itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehittyä ihmisenä?

Vastauksia vailla

Kaipaatko lisätietoja meistä tai tarjoamistamme palveluista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!