TÄND ETT LJUS MED HOPP OCH TRO

”Tänd ett ljus för allt du tror på, för den här planeten vi bor, tänd ett ljus för jordens barn… låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu, men det blir ljusare igen… ” är en låt skriven av Niklas Strömstedt och Lasse Lindbom. Låten släpptes redan 1987, men aldrig har de orden varit lika aktuella som i dag.

Idag, då jag skriver det brev är det 21 december, årets mörkaste dag här uppe i Norden, vilket betyder att vi från imorgon går mot ljusare tider igen. Härligt! Men, tänker vi vidare på allt det mörka som händer ute i världen, på vår planet just nu är det extra viktigt att vi hålla kvar vårt hopp och vår tro på en ljusare framtid. Det vi fokuserar på det växer, därför bör vi hålla rätt fokus, uppskatta varandras olikheter och komma ihåg att planeten vi bor på är vårt gemensamma hem, med samma himmel, stjärnor och hav. Ett hem som vi tillsammans skall värna om och bära ansvar för, för vår egen, våra barns och planetens skull. Med tro, hopp och kärlek i tanke och agerande tar vi ett stort steg i rätt riktning.

Lyssna gärna på sången, tänd ett ljus med hopp och tro samtidigt som du ägnar en stund i tacksamhet för allt det goda, både smått och stort, som du har i ditt liv.

Vi önskar Dig

en Kärleksfull och Glad Jul
&
ett Fantastiskt och Gott Nytt År 2023!

PS! Vi finns här för dig med coaching, mentorcoaching, utbildning, utveckling – individuellt, par, team … tveka inte, ta kontakt om vi kan hjälpa dig/er!