Tervetuloa CoachCompanionille! Olemme yksi Pohjoismaiden ensimmäisistä ammattimaisen coachingin ja johtamisen kouluttajayrityksistä

CoachCompanionin koulutukset on suunniteltu yrityksille, kaikenlaisille organisaatioille ja yksityishenkilöille. CoachCompanion on selvä valinta kaikille johtajille ja lähijohtajille, yrittäjille, suurten ja keskisuurten yritysten toimitusjohtajille, rehtoreille, koulujen johtajille, koulucoacheille, viranomaisjohtajille ja heidän henkilöstölleen, alanvaihtajille, konsulteille, tuleville johtajille sekä yksityishenkilöille, jotka ovat kiinnostuneita johtamisesta, itsensä johtamisesta ja vaikuttavista coaching-työkaluista.

”Coaching on kumppanuutta asiakkaan kanssa, se on ajatuksia herättävä ja luova prosessi, joka innostaa asiakkaita maksimoimaan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa” 

ICF- International Coaching Federation määrittely ”Mitä coaching on?”
 
CoachCompanion edustaa laatua 
Kun haluat varmistua huippulaadusta, valitset ACTP:n, eli International Coaching Federationin, ICF:n, akkreditoiman kouluttajan. CoachCompanion on laatuvarmistettu ACTP-kouluttaja, mikä tarkoittaa, että koulutusohjelmamme täyttävät maailmanlaajuisesti tunnistetut korkeimman laadun kriteerit sekä sisältönsä että statuksensa puolesta.
 
ACTP-akkreditoinnin ansiosta voit koulutuksen jälkeen hakea suoraan ICF:n sertifiointia ACC- tai PCC-tasoilla. Olemme täällä sinua varten tietenkin myös koulutuksesi jälkeen: toteutamme monia tarkkaan suunniteltuja ja ajankohtaisia täydennys- ja jatkokoulutuksia, joilla takaat jatkuvan oppimisen ja vankan osaamisesi kehittämisen.
 
Yksi täydennyskoulutuksistamme on Coachaava johtajuus ja koulutuksessa käsiteltävä, monen huippujohtajan käytössä oleva potkurimalli (The Propeller Method®), joka on CoachCompanionin oma tavaramerkillä suojattu malli.
 
Lämpimästi tervetuloa coachingin maailmaan! Sinä valitset, kuinka pitkälle haluat kanssamme päästä.
Olemme persoonallisia ja toimimme intohimolla sekä ammattitaidolla

Mikä tekee mallistamme taatusti toimivan? CoachCompanionilla työskentelemme aina ihmisten kanssa riippumatta siitä kohtaammeko yksittäisiä henkilöitä vai kokonaisia organisaatioita. Organisaatiot koostuvat ihmisistä ja jokainen johtaja on ihminen – yhdessä he ovat yrityksen tärkein ja arvokkain pääoma, suurin resurssi ja voimavara. Kun yksilöt kasvavat, myös heidän ympäristönsä kehittyy.

CoachCompanion on kumppanisi, kun kaipaat kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka auttavat sinua ja organisaatiotasi jatkuvassa muutoksessa. Tuemme sinua ja organisaatiotasi yksilöiden kehittämisessä, kun valitsette henkilöstön osaamispääoman kasvattamisen. Autamme luomaan muutoksille ja muutosprosesseille optimaalisen työympäristön, jossa jokaisella henkilöstön jäsenellä on kaikki edellytykset toimia sujuvasti ja voida hyvin muutoksissa, joilta ei voi välttyä.

Takaamme tavallista paremmat tulokset ainutlaatuisella, sinulle suunnitellulla kokonaisuudella, jossa yhdistyvät vaikuttavat coaching-työkalut sekä helposti omaksuttava johtamisen malli.

CoachCompanion tarjoaa 
CoachCompanion on menestynyt coaching koulutuksen tarjoja ja luotettava joustava koulutuskumppani ammattimisten coachien ja johtajien kouluttajana. International Coaching Federationin akkreditoimana (ACTP) kouluttajana asiakkaat voivat kauttamme kouluttautua alusta loppuun saavuttaakseen kansainvälisen sertifioidun tason. Tarjoamme myös monipuolisia jatkokoulutusmahdollisuuksia ja sertifioiduille coacheille mahdollisuuksia kehittyä uusille tasoille. 
 
Tarjontaamme kuuluvat myös sertifioitujen coachien tärkeät master-tason täydennys- ja jatkokoulutukset, jotka syventävät entisestään coaching-työkalujen käyttämisen taitoa ja coaching-osaamista. Potkurimalli, The Propeller Method®, on CoachCompanionin oma tavaramerkillä suojattu coachaavan johtamisen malli. Tämän toimivaksi todetun mallin avulla olemme voineet auttaa asiakkaitamme luomaan coachaavaa kulttuuria ja hyvän coaching-rakenteen heidän omassa organisaatiossaan. Mallin avulla yhdistetään sekä ihmislähtöisyys että organisaation tavoitteet ja arvot. Mallin avulla autamme sinua implementoimaan selkeän johtamiskulttuurin muutoksen, joka vaikuttaa suoraan tuottavuuteen, tehokkuuteen, kannattavuuteen, kestävyyteen, arvomaailmaan, asiakastyytyväisyyteen, tavoitteisiin pääsemiseen sekä henkilöstösi hyvinvointiin.
 
Kumppanisi johtamisessa ja ammattimaisessa coachingissa

CoachCompanionin menestystarina alkoi jo vuonna 2004 ja jatkamme sitä edelleen yhdessä kurssiosallistujien sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. Olemme alan johtavia tahoja ja luottokumppanisi johtamisessa sekä ammattimaisessa coachingissa.

CoachCompanion on tunnettu coaching-yritys, joka on kautta vuosien kouluttanut coacheja ja johtajia. CoachCompanion ja koulutuksemme ovat International Coaching Federationin, ICF:n, akkreditoimia ja siksi asiakkaamme ovat voineet kouluttautua aina coachingin perusteista kansainvälisesti ICF-sertifioiduiksi coacheiksi. ICF kutsuu koulutusohjelmaa nimikkeellä ACTP, mikä tarkoittaa, että koulutuksemme kulkevat nimikkeellä ”All-inclusive Gold Standard Program”.

ACTP on lyhyenne ICF:n akkreditoinnista Accredited Coach Training Program ja All-inclusive tarkoittaa, että koulutusohjelmaamme kuuluvat paitsi koulutus, myös mentorcoaching-tunnit sekä sertifioinnin suullinen koe. Koulutuksemme sisältävät lisäksi paljon käytännön harjoittelua, mikä mahdollistaa kaiken uuden tiedon ja taitojen hyödyntämisen välittömästi sekä työ- että yksityiselämässä.

Vuonna 2020, kun pandemia haastoi meitä kaikkia muuttumaan, mukautimme koulutusohjelmamme välittömästi etäkoulutuksiksi. Tämä vaati ammattitaitoa, jotta koulutusohjelman laatu ja lämpö saatiin välitettyä myös digitaalisesti. Se vaati intohimoa työlle, jota halusimme jatkaa ja kehittää, jotta kenenkään kasvu tai kehittyminen ei keskeytyisi. Se vaati myös omia henkilökohtaisia panostuksia ja ainutlaatuista luovuutta. Emme peru koulutuksia, vaan toteutamme ne edelleen korkealaatuisina ajankohtaisten mahdollisuuksien sekä viranomaisten ohjeiden mukaisesti.

Koulutukset

Takaamme muiden muassa seuraavat tulokset:

 • Konkreettiset työkalut käytännön johtamiselle
 • Coachingin jäsennelty ja vaikuttava metodiikka
 • Entistä parempi itsetunto ja sitä kautta myös paremmat itsensä johtamisen taidot
 • Tehokas viestintä kehittyneiden ihmissuhdetaitojen kautta
 • Työ- ja yksityiselämän tasapaino, joka johtaa parempaan tehokkuuteen ja hyvinvointiin

Diplomointi ja sertifioinnit

ICF_ACTP_Mark_Blue
CredentialBadges_ACC_Blue
CredentialBadges_PCC_Blue
CredentialBadges_MCC_Blue
Sinusta coach?

Tunnetko paloa päästä auttamaan muita? Kaipaatko tehokkaita ja toimivia työkaluja, joilla autat työntekijöitäsi, asiakkaitasi ja läheisiäsi saavuttamaan uusia tavoitteita, kasvamaan ja voimaan hyvin. Haluatko samalla kehittyä itsekin, vahvistaa itseluottamustasi ja löytää koko sisäisen kapasiteettisi?

Yhdessä maaliin asti!

Riippumatta siitä oletko yksityisyrittäjä vai edustatko suurta organisaatiota, tarjoamme ratkaisuja juuri sinun yksilölliseen haasteeseesi ja tilanteeseesi kuuntelemalla sinua. Sitten suunnittelemme sinulle nopeimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun, jolla ylität haasteesi ja pääset tavoitteeseesi. Yhdessä kohti menestystäsi!

Visiomme, filosofiamme ja tavoitteemme

”We change
the world”

”We Change the World” merkitsee meille sitä, että kun jaamme tietoa ammattimaisen coachingin ja coachaavan johtajuuden vaikuttavista työkaluista, tavoitamme yksilön ja autamme tätä merkityksellisessä muutoksessa. Tällöin tämä yksilö saa kaiken tarvitsemansa, jotta voi itse vaikuttaa ympäristöönsä, ympärillään oleviin ihmisiin ja heidän hyvinvointiinsa sekä kehittymiseen. Sitten nämä ihmiset vaikuttavat puolestaan omaan ympäristöönsä, ja niin edelleen.

Olemme itsestään selvä ja asiakasläheinen kumppani johtamisessa ja ammattimaisessa coachingissa. Koulutuksemme ovat aina korkealaatuisia sekä sisällöiltään että koulutusmetodeiltaan. Uskomme vahvasti ihmisten välisiin kohtaamisiin kaikessa, mitä teemme.

Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden parhaat ja vaikuttavimmat työkalut ja vaikuttaa mahdollisimman moneen ihmiseen sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti, koulutuksiemme sekä kouluttamiemme henkilöiden kautta.

Vastaamme usein kysyttyihin

KYSYMYKSIIN

CoachCompanion on yksi Pohjoismaiden vanhimmista (perustettu vuonna 2004) coaching-alan koulutusyrityksistä ja yksi harvoista pohjoismaisista coach-kouluttajista, johon ICF (International Coaching Federation) luottaa ja jolle se on antanut oikeuden suorittaa suullisen coaching-kokeen ja myöntää kurssilaisilleen kansainvälisiä sertifiointeja.

CoachCompanionin koulutukset perustuvat monen vuoden kokemukseen coachingista sekä Ruotsissa ja Suomessa. Käytämme omia ainutlaatuisia mallejamme ja konseptejamme ja kehitämme ihmisiä ja organisaatioita coaching ensisijaisena työkalunamme.

Positive Solutions edustaa CoachCompanionia Suomessa.

CoachCompanion nauttii ICF:n (International Coaching Federation) luottamusta ja on saanut luvan suorittaa itse osanottajillemme suullisen coaching-koen ja myöntää coacheille kansainvälisiä ACC- ja PCC-tason diplomeja ja sertifiointeja (ACTP, Accredited Coach Training Program). Asiakkaillamme on luonnollisesti oikeus odottaa parasta laatua ja vakavaa suhtautumista. ICF on maailman suurin coaching-alan organisaatio ja sillä on edustus noin kahdeksassakymmenessä maassa. ICF toimii coachingin laadunvalvojana mm. tarjoamalla alan käyttöön eettiset toimintaohjeet ja määrittämänsä ydinosaamisalueet.

Coachin tehtävä on saada esiin asiakkaan parhaat puolet, vapauttaa asiakkaan potentiaali ja saada asiakas löytämään omat kannustimensa ja tekemään omia ratkaisuja.

Coach-prosessin kantavat voimat ovat:
Luottamus.
Läheisyys.
Suora kommunikaatio.
Coachin ja asiakkaan välinen kumppanuus.

CoachCompanion täyttää asiakkaittensa korkeat vaatimukset koulutuksilla, jotka perustuvat vankkaan teoriaan, kokemuksien vaihdantaan sekä käytännön harjoitteluun. Meillä kehityt positiivisella otteella ja tehokkaasti, oma aktiivisuutesi tuottaa kestäviä tuloksia. Me uskomme, että käytännön kokeilun ja tekemisen painottaminen ja niitä tukevat lyhyet teoriaosuudet ovat tehokkain tapa kehittyä ja kehittää.

Ohjelmiin osallistuvat voivat odottaa käytännön työkaluja coachaukseen ja johtajuuteen. 

Coaching ICF:n määrittelemiin ydinosaamisalueisiin:

 • Toimii eettisesti.
 • Ilmentää coaching ajattelutapaa.
 • Luo ja päivittää sopimukset.
 • Rakentaa luottamusta ja turvallisuutta.
 • On läsnä.
 • Kuuntelee aktiivisesti.
 • Herättää tietoisuutta.
 • Edistää asiakkaan kasvua.

Koulutamme organisaatioita, yrityksiä, konsultteja ja asiantuntijoita kaikilta aloilta ja kaikissa tilanteissa; muiden muassa HR:n ja rekrytoinnin aloilta ja erityisesti muutosprosesseissa. Tuemme henkilöitä, joiden on tehtävä suuria valintoja tai jotka kaipaavat työkaluja, joilla he voivat kehittyä itse tai kehittää muita joko työssään tai yksityiselämässään. Koulutamme ihmisiä, joilla on henkilöstövastuu sekä konsultteja ja yrittäjiä, jotka haluavat viedä liiketoimintansa seuraavalle tasolle. Koulutamme ihmisiä, jotka haluavat oppia keskustelumetodiikkaa ja vaikuttavan keskustelun rakenteen. Kaikkien näiden ihmisten yhteinen ominaisuus on tahto kehittyä ja kehittää sekä halu oppia uusia työkaluja. Heitä yhdistää myös halu elää parasta mahdollista elämää.

Koulutuksia järjestetään fyysisesti pääkaupunkiseudulla ja kysynnän mukaan ympäri suomea. Koulutuksia järjestetään myös verkkokoulutuksina. Koulutuskielinä toimivat tällä hetkellä suomi, ruotsi ja englanti. Koulutuksen sivulta löydät ajankohtaiset kurssit. Voit olla meihin suoraan yhteydessä ja kysyä lisää!

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!